המתכון של חנה פרץ: דג דניס ממולא על מצע ארטישוק ירושלמי מקורמל

    יוסי ברויער Comments Off on המתכון של חנה פרץ: דג דניס ממולא על מצע ארטישוק ירושלמי מקורמל
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    דג דניס טרי

     

    • להמליח לכמה דקות ולשטוף היטב

     

    למילוי:

     

    • 2 גמבות קצוצות
    • 2 שיני שום קצוצות
    • 2 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים דק
    • חצי חבילה כוסברה קצוצה

     

    אופן ההכנה

     

    • לערבב היטב את הירקות עם מלח פלפל שמן זית (ופפריקה חריפה לבחירה)
    • למלות את בטן הדג בירקות ולשמן את הדג מבחוץ בשמן זית מעורב במלח וכורכום
    • להכניס לתבנית מכוסה ולאפות בחום של 180 מעלות כ20 דקות.
    • יש להגיש חם.

    ארטישוק ירושלמי מקורמל

     

    • לקלף היטב את הארטישוק הירושלמי ולחתוך לחצאים
    • ולהקפיץ במעט שמן חם להוסיף 2 שיני שום מלח כפית אבקת מרק כורכום ורבע כוס מים
    • לבשל בסיר היטב עד שהוא מתרכך.(לא מידי)
    • במחבת להמיס שתי כפות סוכר עד להזהבה לכבות ולשפוך תארטישוק לקרמל לערבב
    • ולהגיש ליד הדג.


    0 תגובות